Oświadczenie RODO konkurs Ursynów

…………………………………………………………………………

(imię i nazwisko  – czytelnie)

OŚWIADCZENIE

Wyrażam zgodę na  przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w złożonych Komisji Konkursowej dokumentach,  w zakresie niezbędnym do uczestniczenia w konkursie Stowarzyszenia Przymierze Rodzin na stanowisko dyrektora Szkoły Podstawowej nr 3 Przymierza Rodzin.

Ponadto wyrażam zgodę na  przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie:

Tak   Nie

• □ danych wrażliwych dotyczących moich przekonań religijnych i światopoglądu,
  • □ zasięgnięcia przez  komisję Konkursową  informacji o moich osiągnięciach w miejscu poprzedniego zatrudnienia

Dostęp do danych będą mieli tylko upoważnieni członkowie Komisji Konkursowej, członkowie organów statutowych Stowarzyszenia oraz w wyłącznie niezbędnym zakresie – pracownicy i współpracownicy Stowarzyszenia. Dane nie będą przekazywane osobom trzecim ani innym podmiotom bez wyraźnej zgody osoby, której one dotyczą.

Oświadczam, że powyższe dane zostały podane dobrowolnie i zostałem poinformowany, że  przysługuje mi  prawo dostępu  do treści podanych danych i ich sprostowania, uzupełnienia i aktualizacji lub wycofania udzielonej zgody w dowolnym momencie na niżej podane adresy. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Przysługuje mi także prawo do żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych oraz do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania w przypadkach wskazanych prawem.

Szczegółowe informacje w zakresie przetwarzania danych osobowych zostały mi przedstawione w „Informacji RODO dla kandydatów na stanowisko dyrektora szkoły” stanowiącej załącznik nr 1 do niniejszego oświadczenia.

Administratorem danych osobowych jest Stowarzyszenie Przymierze Rodzin z siedzibą w Warszawie, 00-695, przy ul. Nowogrodzkiej 51.

Dane kontaktowe do specjalisty d/s Danych Osobowych :  konkurs2@przymierze.org.pl lub pisemnie na adres administratora.

Warszawa, dnia ………………………………………….                                                                                                  ………………………………………………………….

(czytelny podpis)